Despre Noi

Gradinita Cartea cu Povesti este locul in care ne dorim ca micutii care ne trec pragul sa traiasca o adevarata poveste plina de aventura.

Aici nu veti gasi doar o gradinita in care copiii urmeaza o traiectorie pedagogica bine-definta, ci si locul in care se incurajeaza prietenia, empatia si socializarea, caci dincolo de cunostintele pe care le acumulam inca din prima zi de viata este importanta relationarea cu cei din jurul nostru. Asadar, daca ar trebui sa redenumim gradinita noastra aceasta ar primi numele, Prietenia.

Spatiul este amenajat conform cerintelor Ministerului Educatiei si aduce confort si siguranta maxima copiilor, astfel tot mobilierul fiind adaptat grupelor de varsta.

Activitatile educationale se desfasoara conform programei Ministerului Educatiei si Cercetarii. Serviciile de cea mai inalta calitate in domeniul educatiei si ingrijirii copiilor sunt asigurate de personal cu pregatire corespunzatoare, dupa un program bine stabilit. In plus, gradinita are psiholog permanent care face evaluari periodice gratuite tuturor copiilor inscrisi. Oferim totodata cursuri de dezvoltare personala gratuite pe grupe de varsta, deoarece punem un accent deosebit pe dezvoltarea emotionala a copiilor.

Parintii sunt tinuti la curent cu fiecare modificare care apare in program si primesc la inceputul saptamanii programul de activitati si meniul pentru saptamana in curs. Exista o comunicare foarte buna intre cadrele didactice si parinti intrucat doar asa putem contribui optim la dezvoltarea copiilor.

In limitele posibilitatilor ne dorim ca pentru fiecare copil sa existe programe personalizate cum ar fi mancarea, orele de somn etc. Mai mult, gradinita noastra ofera si serviciul overnight atat in timpul saptamanii cat si in weekend pentru parintii care vor sa isi stie copilul intr-un loc familiar si sigur atunci cand nu au cu cine sa il lase peste noapte.

Va asteptam sa ne vizitati si sa faceti parte din povestea noastra!